Våra montörer (också via filialsajten Dekorfilm.se) inom bildekor, fönsterdekor och dekorfilm skickas på vidare utbildning i södra Sverige vecka 35-36. Dessutom kommer dem få mer praktiska erfarenheter av materialhantering samt materialkunskap inom området folie- och vinylfilmer. Med denna kurs kommer de också få djupare kunskaper inom just tryckning/printing och förarbete kring helfoliering s k “car-wrapping” där man helt och hållet “klär” in bilen i ett reklambudskap. Detta är den bästa reklam marknadsföringen som finns, då bilen får väldigt mycket exponering ute på vägarna samt på olika events.

Foliering är något som både kan användas för att profilera om era fordon i just Er färg eller reklambudskap, jämfört med att lackera om sitt fordon kan detta vara ett kostnadseffektivt alternativ samtidigt som att det går att demontera efter 2-4år och få ett lackskydd som får bilen att se ut som ny efteråt!

Finns olika alternativ allt från helfolieringar till halvfolieringar och kombinationsteknik med vanlig skuren bildekor samt tryckt/printad och skuren folie! Möjligheterna är väldigt många och stora, kontakta Oss för ett första utkast eller designförslag så bjuder vi på det första förslaget fram till den sista november 2008.

Kontakta Oss eller Dekorfilm.se för mer information eller Offert.

Med Vänliga Hälsningar,
Mindescape

Bokmärk denna post:

Gå tillbaka