Vi utvecklar dina strategier för Internetsatning och stegvis hjälper vi dig att uppnå dina mål med webbplatsen och kommunikation. Med professionellt utformade webbsidor och kampanjer kan du nå dina målgrupper på marknaden med olika produktkategorier eller ditt sortiment med en E-handel lösning.

Vi kan omarbeta er gamla, inaktuella webbplats, göra uppdateringar eller utbilda er personal om det behövs. Dessutom kan du välja att ha Oss som leverantör av en helhetslösning med produktion och administration av hela webbplatsen.

Webbproduktion

Vi har gedigen erfarenhet av webbproduktion och vi skapar allt från koncept till förslag till färdig produktion. Eftersom vi har många produktioner bakom oss, har vi byggt upp en erfarenhet som kommer att ge dig som kund en bra bas att utgå ifrån.

Applikationsutveckling och systemintegration

Vi har ett nära samarbete med flera leverantörer av webbutveckling som kan integrera och koppla olika system mot t ex: e-handel eller datorbaser med hjälp av PHP, SQL, ASP, PERL, VB, JAVA, JavaScript, AJAX, XML etc.

Webbhotell, domän och e-post

Vi har ett bra samarbete med webbhotell som erbjuder tjänster med den senaste tekniken. Vi kan även hjälpa er med domänregistreringar och administrera e-post konton. Den administrativa delen kan vi sköta delvis eller i helhet.