Promotion som presentreklam, profilkläder och profilprodukter får en allt större roll idag. Det blir viktigare att synas och göra intryck, samtidigt som att behålla och stärka relationer mellan nuvarande kunder och anställda. Vi utvecklar ständigt nya kreativa sätt till profilera och marknadsföra företag, vi hittar, gör designförslag samt formger, exakt det ni behöver. Standardsortiment som finns på hyllan eller helt anpassade lösningar till Era önskemål. Med fokus på formgivning och kvalité, mångårig erfarenhet av design får du samlad kunskap under samma tak. Vi hittar produkterna, presenterar de för dig och du får det sista ordet. En teknisk kontaktperson som har kontakt direkt mot tryckerier åt dig och löser allt från designförslag till färdig produkt.

Atlas B2B Hubshrimp, flasköppnare och kundvagnsmyntatlasb2b_pens.jpg

Det finns idag en rad promotion- och reklamföretag som är etablerade på marknaden. Vi kan via dessa erbjuda dig ett brett utbud av produkter te x:

  • Screentryck, brodyr eller transfertryck på profilkläder/arbetskläder, t-shirts
  • Storformatstryck samt färdiga lösningar till utställningar och mässor
  • Tryck på omslagspapper till godis och choklad, eller godis i er profilfärg
  • Skyltningssystem med färdiga lösningar i butiker och under tillställningar
  • Allt inom kontorsmaterial som  t ex. klistermärken och packningstejp
  • Lasergravyr eller etsning på pennor, glas, knivar
  • Profilreklamartiklar som logoband, muggar osv

atlasb2b_frisbee.jpgatlasb2b_promotion.jpg

Det finns givetvis väldigt många fler produkter, även om uppdraget är utmanande är inget projekt är för litet, stort eller svårt för Oss att hantera.

Se gärna mer bilder i vår Portfolio > Design & Trycksaker eller gå direkt till albumet Profilreklam & Promotion för att se fler bilder.